Aleksandra Radović oduševila Tuzlake

27/05/2012 23:15

Poslije Sarajeva, Aleksandra Radoviće svoju turneju nastavila u tuzlanskoj dvorani Mejdan. Pred oko 2.000 obožavatelja održala je još jedan izvanredan koncert.

Na repertoaru su bili stari i novi hitovi, a mnoge od njih publika je pjevala u glas sa pjevačicom. No, u Mejdanu nisu bili samo Tuzlaci i Tuzlanke. Na koncert su, kako saznajemo, stigli mladići i djevojke iz Beograda i Novog Sada. 


“Moje pjesme govore o ljubavi, a najveći broj fanova su djevojke. Na moje koncerte dolaze lijepe žene, a zbog njih muški dio populacije”, prokomentarisala je Aleksandra Radović činjenicu da je na njenim koncertima uvijek više ženskog od muškog roda. 

Kaže kako osjeća veliku odgovornost prema mladim ljudima koji je slušaju i gledaju i zbog te činjenice vodi računa šta im prezentira kroz muziku. Publika u Mejdanu mogla je čuti hitove “Čuvam te”, “Bivši dragi”, “U inat prošlosti”, “Kao so u moru”… i mnoge druge. Nakon koncerta u Tuzli turneja “DIVA live Aleksandra Radović” nastavlja se u Brčkom i Banja Luci.