Tony Cetinski 7. juna (četvrtak) u 20:00h nastupa u Bihaću !

27/05/2012 23:26

 

Na  osnovu  sporazuma o suradnji sa Balkan Investment Bank a.d., firma Stage art d.o.o. pokrenula  je aktivnosti oko  uvezivanja prijatelja projekta, partnera i medijskih pokrovitelja  projekta "Una jedna i jedina" u sklopu kojeg će se održati koncert  "Toni Cetinski sa bendom uživo" kao poklon građanima USK-a. Kao lokacija odabran je grad Bihać, odnosno bihaćki Gradski trg dana 07.06.2012. godine u 20:00h (četvrtak).

Na  osnovu pokrenute  akcije "Vratimo kulturu koncerata  u grad Bihać" od strane Stage art d.o.o., ovaj koncert se idealno  uklapa u koncepciju  akcije koja je u toku i trajat će do povratka koncerata u grad Bihać. Balkan Investment  Bank A.D. željela je da se poklon građanima  USK-a  desi za dan rijeke  Une i u buduće  će se  truditi da  ovaj međunarodni dan rijeke UNE  po kojoj filijala  i nosi ime bude upisan kao događaj od značaja za Balkan Investment Bank A.D filijala UNA bank.

Iz navedenih razloga ali i zbog  kratkog vremena  termin koncerta radi kvalitetne pripreme organiziran je na dan 07. juni 2012.g. lokacija  gradski trg  Bihać  sa početkom u 20h. 

 

www.youtube.com/watch?v=G8O-0rDDyn0

 

https://www.youtube.com/watch?v=dZvwBUtd7O4